Despre noi

 

        Novitas 3D City SRL România deține exclusivitatea pentru produsele si tehnologia  CycloMedia Technology B.V. pentru piața din România, Europa de Est și țările din Golf. 

        Tehnologia noastră vă oferă o imagine 3D cu rezoluție de 150 megapixeli , georeferențiată, care cuprinde coridorul rutier în întregime ,direct pe computer sau pe tabletă/telefon.

         Infra3DCity permite administrației să elaboreze planificarea proiectelor, problemele de mobilitate,preocupările legate de siguranța rutieră în orașul dvs. de la locul de muncă. Imaginea exactă a spațiului stradal, accesibil în orice moment prin aplicația Web infra3D, vă oferă informații complete despre obiecte stradale,marcaje, semnalizări,sisteme de iluminat starea suprafeței drumului și alte informații, limitele proprietății(trama stradală),rețelele de gaz, apă , energie electrică , telecomunicații,date de cartografiere și inventariere.

         Cu ajutorul unui senzor suplimentar(laser scanner) puteți evalua starea drumului prin colectarea de date infra3D.

Obțineți informații extinse despre clădiri și fațade datorită imaginilor panoramice de înaltă rezoluție. Puteți măsura distanțe, arii, înălțimi, lățimi fațade de clădiri.

         Geodatele colectate sau urmărite pot fi schimbate prin interfețe cum ar fi GML, DXF, KML, GeoJSON sau ESRI Shape Files.

         Până în prezent, produsul nostru a fost implementat in cele mai importante capitale si orase din Europa cum ar fi Paris ,Berlin, Viena, Goteborg, Zurich, Lahti, Basel, Zagreb, Berna  și din Statele Unite cum ar fii Washington , Chicago, New York, Miami. În Romania, orașele Târgu Mureș ,  București , Iași , Cluj Napoca si  Sighisoara au beneficiat de tehnologia noastră.

         In concluzie, cu un singur click puteti extrage toate datele suprafețelor procesate din orașul dumneavoastră de la birou sau din orice altă locatie în care vă aflați, de pe telefonul mobil sau tabletă.

         In urma studiilor de fezbilitate care au stat la baza colaborării cu partenerii noștri concluzia a fost ca utilizarea tehnologiei noastre economiseste cu 80% efortul financiar.

 

CEO of the year 2018 în industria SmartCity Digitală pentru Domnul Doru Borsan , CEO Novitas 3D City SRL

Camera de Comerț și Industrie a României în parteneriat cu Asociația Română pentru Smart City și Mobilitate și Bucharest Business Breakfast, a organizat la sfârțsitul anului 2018 Gala Smart City Industry Awards, un eveniment care are menirea să premieze principalele proiecte, companii și personalități ale industriei Smart City. Criteriile de jurizare au ținut cont de inovație, cercetare, eficientizare și impact urban.

Premiul  anului în inovaţia 3D Smart City a fost atribuit domnului Doru Borşan, CEO Novitas 3D City.

  borsan