PRODUSELE NOVITAS 3D CITY - RUTIER

        Tehnologia noastra vă ofera un mod simplu si eficient de vizualizare si gestionare a datelor rutiere. Cu ajutorul acesteia veți găsi întotdeauna soluții pentru gestionarea infrastructurii in mod eficient, simplu si rentabil.
Din aplicația RoadAI se pot extrage detalii despre calitatea drumurilor pentru planificarea și intreținerea lor. Totodata se poate determina starea drumului pe trei categorii : optim , degradat si critic. Diagrama ne ajută de asemenea sa determinăm gradul de deteriorare a carosabilului.
Sistemul permite realizarea de note in timpul înregistrării imaginilor, note care ulterior sunt foarte folositoare in implementarea unor studii de fezabilitate pentru atragerea fondurilor europene.
Toate filmările sunt procesate respectându-se normele europene de protecție a datelor personale (anonimizare).
In concluzie utilizând tehnologia noastră aveți instrumentele necesare pentru identificarea si planificarea lucrărilor necesare pe toată reteaua rutieră națională (autostrăzi, străzi, drumuri naționale , judetene, comunale).

De asemena tehnologia noastră inventariază semnele de circulație de pe tot parcursul rețelei rutiere pocesate.

Tot cu ajutorul acestei tehnologii putem urmări modul în care reparațiile au fost executate, suprafețele reparate, tipul de lucrări efectuate, toate acestea direct de pe mobil, tableta sau calculator.