cyclorama

 

CYCLORAMA vă permite să gestionați simplu și eficient infrastructura rutieră și spațiile publice. Serviciul CYCLORAMA facilitează planificarea și comunicarea proiectelor de infrastructură, extragerea datelor spațiale și oferă factori optimi pentru luarea deciziilor. CYCLORAMA creează o bază pentru ORASUL INTELIGENT.

 

Evaluare,întreținere și planificare mai eficientă

Multe platforme de lucru, în special gestionarea întreținerii și întreținerea operațională a sistemelor dvs. de infrastructură necesită o gamă largă de date spațiale. Serviciul CYCLORAMA vă permite să colectați aceste date în mod eficient și flexibil, direct de la locul de muncă.

CYCLORAMA permite administrației să se ocupe de planificarea proiectelor, problemele de mobilitate, preocupările legate de siguranța rutieră sau cartografiere în orașul dvs. de la locul de muncă. Imaginea exactă a spațiului stradal, accesibil în orice moment, vă oferă informații complete despre obiecte stradale,marcaje, semnalizări,sisteme de iluminat starea suprafeței drumului,etc. Evaluarea online pe ecran vă ajută să vă faceți cercetări ca și cum ați fi la fața locului și, prin urmare, vă crește eficiența de lucru.

Beneficiile CYCLORAMA

 • Eficienţă
  Imaginea de 360 de grade, cu precizia sa unică, vă economisește timp util de cercetare a zonei de interes. Ele pot fi făcute practic cu CYCLORAMA , oricând și oriunde doriți. Colectarea datelor de bază se poate face direct de la serviciul de imagini.
 • Simplitate
  Utilizarea bazată pe web este simplă și intuitivă. Geodatele pot fi colectate și întreținute simplu și rapid. Configurația individuală a serviciului CYCLORAMA oferă o utilizare bazată pe nevoile dvs.
 • Capacitatea de integrare
  Serviciul CYCLORAMA se poate conecta la un sistem de informații geografice existent (GIS), precum și la numeroase sisteme terțe. Geodatele existente pot fi rafinate. Datele pot fi schimbate pur și simplu între o gamă largă de sisteme diferite.
 • Precizie
  Precizia unică vă permite să efectuați evaluarea suprafețelor rutiere, a secțiunilor transversale, a marcajelor, a semnalizării sau limitarea distanțelor direct din biroul dumneavoastră.
 • Simplificare
  Planificarea, prezentarea și comunicarea proiectelor este simplificată datorita bazelor de date a imaginilor, care prezintă geodatele și proiectele specifice în contextul lor real.