Beneficiile 3DRail  

 • Eficienţă
  Coridorul feroviar de înaltă rezoluție cu precizie unică aduce întregul spațiu feroviar în locul dvs. de muncă și facilitează inspecțiile virtuale și lucrările de cartografiere eficiente. Puteți analiza starea șinelor și puteți dezvolta un model detaliat de daune fără investigațiile anterioare ale acestora.Determinați distanțele de siguranță, creați inventare ale mobilierului stradal, gestionați bunurile și dezvoltați măsuri de restructurare - totul se poate face din biroul dumneavoastră.
 • Simplitate
  Aplicația Web este simplu și intuitiv de folosit. Informațiile pot fi colectate rapid și simplu. Numeroase module suplimentare permit verificarea ușoară a secțiunilor de cale ferată , poziția firului de contact poate fi extrasă sau o analiză a luminii coridorului. 
 • Capacitatea de integrare
  Serviciul infra3D se poate conecta la un sistem de informații geografice existent (GIS), precum și la numeroase sisteme terțe. Geodatele existente pot fi rafinate sau întreținute. De asemenea, este ușor să faceți schimb de date între numeroase sisteme diferite.
 • Precizie
  Precizia unică a bazei de date cu imagini infra3D vă oferă cele mai precise informații în cadrul coridorului feroviar și, prin urmare, este baza de date ideală pentru susținerea unui sistem inovativ, cuprinzător și eficient de gestionare a întreținerii și a diferitelor procese de planificare a proiectului.
 • Simplificare
  Planificarea, prezentarea și comunicarea proiectelor este simplificată de baza de date a imaginii deoarece geodatele și proiectele specifice pot fi prezentate în contextul lor real.