Simplu, direct din cloud

 Imagini panoramice de 360 ° de înaltă calitate, care oferă o vedere fiabilă și obiectivă a spațiului public

 

         Datorită camerei unice și a tehnicilor de procesare , acuratetea imaginilor filmate si procsate este una din cele mai performante din lume (marja de eroare situânduse intre 2 și 5 cm) . Prezinta date exacte despre locație și orientare în momentul înregistrării (georeferenție). Imaginile panoramice Novitas 3D City by CycloMedia sunt disponibile în două standarde, cu rezoluție standard și noul Cyclorama HD cu o rezoluție de 10 ori mai mare. Imaginile sunt capturate la interval de 5 metri pe  bază de proiect pentru orice drum accesibil cu o mașină.

Imaginile în sine sau în combinație cu alte date geografice și administrative, pot fi o sursă esențială de informații pentru multe procese de lucru (geo-orientate ) pentru guvern și în afaceri.

 

Procesarea componentelor software

      Componentele software de procesare transformă imaginile inițiale și datele de navigație captate de dispozitive mobile în secvențe de imagine 3D monografice georeferențiate. Baza de date a imaginilor infra3D, produsă în acest fel, oferă o imagine digitală a coridorului de infrastructură înregistrat. Imaginea digitală detaliată facilitează măsurătorile virtuale și măsurătorile unice precise.

Serviciul cloud

      Serviciul cloud oferă o flexibilitate maximă. Baza de date cu imagini 3D găzduită în cloud este disponibilă în orice moment pentru diferiți clienți și interfețe și facilitează utilizarea instanta . Astfel, acesta poate fi accesat direct de la birou sau când vă aflați afară.