Aplicabilitățile tehnologiei Novitas 3D City SRL


Tehnologia Novitas3D City poate fi utilizată de către serviciile din cadrul Primăriei după cum urmează:

Serviciul Urbanism

    În cadrul serviciu urbanism se pot face simulări pentru reamenanjarea, remobilarea zonelor interesate( pricipalele bulevarde, centrul orașului, etc....) Se poate verifica respectarea condițiilor cerute în autorizația de costrucție (fațade, înălțimi, lățimi, reclame publicitare, etc. ...) De asemenea putem crea un layer pentru întroducerea datelor, informațiilor necesare (autorizații de construcții: data eliberări, data expirării, certificate de urbanism: anul eliberării, valabilitate, etc. ...) Puteți măsura distanțe, înălțimi, arii, lățimi, fațade de clădiri.

 

Serviciul Administrației Domeniului Public

    Putem pune la dispoziție informații despre infrastructura rețelelor de utilitate (apă, canal, gaz, rds, renel) , tehnologia noastră permițând vizionarea traseelor acestora și evitarea pe viitor a problemelor reieșite din distrugerea acestora, necunoscând poziționarea exactă.

Inventarierea mobilierului stradal (copaci, stâlpi de electricitate, semafoare, coșuri de gunoi, indicatoare rutiere, banci) creindu-se o informație exactă.

Crearea unui layer pentru gestionarea spațiilor de joacă pentru copii și a obiectelor din această zona (tobogane, balansoar, etc. ...)

Crearea unui layer pentru parcările existente, respectiv garaje ( putem pune la dispoziției informații despre fiecare parcare, garaj din orice zonă a orașului, identificând poziționarea acestora, având posibilitatea de a viziona pe filmarea infra3D locația exactă ).

   

Serviciul Tehnic

     Cu ajutorul Laser Scanner puteți evalua starea drumului prin colectarea de date infra3D.

Puteți extrage date despre lățimea drumului, lungimea acestuia, arii de interes (pentru lucrările de plombări, asfaltări).

Cu ajutorul tehnologiei noastre puteți calcula liste de cantități în perspectiva încheierii unei contract de construcții pe o anumită zonă.

Putem crea un layer unde să introduceți date referitoare la capacele de canal, apă, rds, renel.

Putem pune la dispoziția Autorității Publice Locale gradul de inundabilitate pe fiecare stradă în parte sau o anume zonă de interes.

Această informație fiind extrem de importantă în vederea eliminării riscului de inundații pe raza orașului.

aplic02